Informatiegids Geesteren

donderdag 14 februari 2019

Geesterens Belang is voornemens een informatiegids uit te brengen waar alle bedrijven en verenigingen uit Geesteren zich kenbaar kunnen maken met al hun activiteiten.

Onderstaande brief hebben alle ondernemers in Geesteren ontvangen. Wilt u dit initiatief ook financieel ondersteunen? Neem contact op.

 


Geesteren, februari 2019

Onderwerp:   Informatiegids Geesteren

Geachte Geesterse ondernemer,

Wij als Geesterens Belang, een belangenvereniging dóór maar vooral vóór de inwoners van Geesteren, willen éénmalig een informatiegids uitbrengen waar alle bedrijven en verenigingen uit Geesteren zich kenbaar kunnen maken met al hun activiteiten.

In Geesteren is dit nog niet eerder uitgegeven, maar voor alle (nieuwe) inwoners kan dit een mooi naslagwerk zijn met wat we allemaal in Geesteren te bieden hebben. We verspreiden de gids huis aan huis in Geesteren en nieuwe inwoners zullen de gids ontvangen wanneer ze in Geesteren komen wonen.

Wij willen u de mogelijkheid bieden om een advertentie of (bedrijfs)logo te plaatsen om zo uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij de bevolking van Geesteren. Om de geschatte kosten van €2500,- te dekken vragen we voor plaatsing een kleine bijdrage.

Wij vragen voor  plaatsing van een advertentie op A6-formaat € 25,00,
A5-formaat enkelzijdig  € 50,00 en voor 2 pagina´s A5-formaat € 100,00

Het is ook mogelijk om dit initiatief financieel te ondersteunen zonder vermelding in de informatiegids.

U kunt zich aanmelden via sponsering@geesterengld.nl  Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met Gea Hietland 06-23029827 of Gerard Heinemans 06-53648410.

Graag horen we voor vrijdag 1 maart of u mee wilt doen met het financieel mogelijk maken van de informatiegids over Geesteren.

  

Met vriendelijke groet,

namens Geesterens Belang,

Gerard Heinemans

Gea Hietland

 


Terug naar overzicht