Kinderopvang in Geesteren

dinsdag 24 juli 2018

In maart hebben we u laten weten dat we in samenwerking met Geesterens Belang, dorpshuis De Zunnekamp, Basisschool De Keikamp, de gemeente, de oudercommissie en kinderopvang Humanitas, regio SKE op zoek zijn naar een partij die de kinderopvang in Geesteren over wil nemen.

Inmiddels hebben we in Dreamzzz kinderopvang een zeer enthousiaste partij gevonden die voldoet aan de door ons gestelde voorwaarden: professioneel, kleinschalig, ondernemend en flexibel. Alle betrokken partijen zijn enthousiast.

Op dit moment zijn we de formaliteiten aan het regelen die nodig zijn om Dreamzzz Kinderopvang zo spoedig mogelijk te kunnen laten starten. Naar verwachting zal dit in het najaar zijn. Tot die tijd wordt de kinderopvang voortgezet door kinderopvang Humanitas, regio SKE.

Na de zomervakantieperiode organiseert Dreamzzz Kinderopvang een informatie-/ouderavond voor de ouders die al kinderopvang afnemen op ‘t Krielennest en voor nieuwe ouders/kinderen die geïnteresseerd zijn. Uiteraard houden we u op de hoogte wanneer deze bijeenkomst plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben, dan kunt u deze per mail stellen via zorgenwonen@geesterengld.nl


Terug naar overzicht