Helemaal Groen

zaterdag 31 augustus 2019
Herkent u deze foto?
Eerder een kwinkslag richting de zwerfvuil veroorzaker! 
 
Nu kunt u er weer naar kijken, maar met andere ogen: Op 20 juni mocht ik voor het bestuur van het Geesterens Belang een presentatie geven over de voortgang van HelemaalGroen.nl en met name over de App die nu beschikbaar is. Na afloop deed voorzitter Ton Oltvoort, volkomen onverwacht, het voorstel om namens Geesterens Belang een bijdrage te leveren in de ontwikkelingskosten van de App. Dit als dank voor de inzet van HelemaalGroen.nl voor het dorp. 
 
HelemaalGroen.nl registreert het traject van elke zwerfvuilraper als een groene lijn op een gezamenlijke kaart. Elke individuele inzet draagt bij aan het collectief resultaat, GeesterenHelemaalGroen.  Geesteren helemaal schoon. Met recht kan gesteld worden dat Geesteren het eerste en schoonste dorp is van heel Nederland, dat zo goed geregistreerd is. Daarmee wordt namelijk zichtbaar gemaakt  waar en wanneer wegen en paden opgeschoond zijn.
 
Terugkomend op het aanbod van de voorzitter.  Ik wil daar vooralsnog geen gebruik van maken. Ik voel me echter zeer vereerd met dit aanbod en zie het als een vorm van erkenning, die niet in geld uitgedrukt hoeft te worden. Mijn dank!

 

Vriendelijke groeten,
 
Jaap de Boer
Initiatiefnemer HelemaalGroen

app.helemaalgroen.nl


Terug naar overzicht