Vernieuwde website

zaterdag 14 maart 2020

Geesterens Belang en dorpshuis De Zunnekamp hebben de krachten gebundeld en samen een nieuwe website opgezet! Voor bezoekers van het dorpshuis kan ook de oude sitenaam www.dezunnekamp.nl   gebruikt worden.

Beide delen zijn helemaal vernieuwd en de informatie is weer helemaal up to date!

 

Dorpshuis De Zunnekamp

De grootste vernieuwing is de toevoeging van een online reserveringssysteem. Vanaf nu kan iedereen heel eenvoudig zelf via de website de Brinkerinkzaal en/of de sporthal reserveren. De huurmogelijkheden en -tarieven zijn ook op de website te vinden. Daarnaast is er informatie te vinden over verschillende activiteiten die in het dorpshuis plaatsvinden. We hopen dat de vernieuwde website en het reserveringssysteem zorgen voor nog meer activiteiten en bezoekers! Zodat het dorpshuis het stralende middelpunt van het dorp blijft. Voor vragen neem gerust contact op met één van de bestuursleden van het dorpshuis.

Ook de komende periode zitten we niet stil: in de meivakantie wordt in de Brinkerinkzaal een akoestisch plafond aangebracht, zodat bij grotere groepen men elkaar normaal kan verstaan  en een gesprek kan voeren.

Het vernieuwen van de website en het aanpassen van de akoestiek van de Brinkerinkzaal konden we doen met een mooie bijdrage van het Oranjefonds.

 

Geesterens Belang

Nadat we in 2013 onze site, www.geesterengld.nl, hebben gelanceerd is er veel veranderd op het gebied van digitale informatievoorziening en bereikbaarheid. Hoogste tijd dan ook om onze site eens een grondige opfrisbeurt te geven.

We hebben samen met dorpshuis de Zunnekamp een overzichtelijke site gemaakt die op alle (mobiele) apparaten goed te gebruiken is.

De gezamenlijke dorpsagenda heeft ook nu weer een prominente plek op onze site gekregen. Laten we er samen voor zorgen dat het een mooi gevulde agenda wordt/blijft.
U kunt zelf uw agenda-items toevoegen via de Achterhoekagenda .

 


Terug naar overzicht