Dorpshuis

Dorpsböke

Dorpshuis


 

 

De Dorpsböke is open.

Vanaf 1 september zijn we weer open op maandag- en donderdagmiddag van 14.00 - 16.00 uur.

 

Je houdt van lezen.  Je wilt even een praatje maken en wat bladeren in een tijdschrift. Je zoekt heel gericht naar een speciaal boek.

 

                     

Kom dan naar het dorpshuis,  de “Dorpsböke” staat daar voor je klaar!

Je kan op elke maandag- en de donderdagmiddag van 14:00 tot 16:00 uur in het dorpshuis terecht voor jouw leesvoer, daar staat een selectie streek- en andere romans voor je klaar. Ook hebben we een grote collectie kinderboeken. Maandelijks wordt er een nieuwe top-10 voor jong en oud samengesteld.

                                                                                                                   

Op de leestafel liggen populaire tijdschriften zoals “Landleven” en “Noaber” op jou te wachten. De boekencollectie wordt regelmatig uitgebreid en ververst.

                     

Aan de jeugdcollectie is uitgebreid aandacht besteed. In samenwerking met de basisschool komen de kinderen ook regelmatig onder schooltijd snuffelen in de boeken en boeken lenen. Er is een collectie jeugdboeken voor kinderen tot 14 jaar, maar ook voor peuters is er genoeg keus!

De enthousiaste vrijwilligers - Corinne, Ali, Jo, Gerda, Rikie en Joke - zullen je hartelijk ontvangen, verzorgen de uitleen van de boeken en de boekreserveringen.

De Dorpsböke is aangesloten op het computersysteem van Bibliotheek Oost-Achterhoek (BOA), hierdoor kan er in de catalogus van deze bibliotheek worden gekeken. Zo kan een door jou uitgezocht boek worden gereserveerd en naar Geesteren worden gehaald.

Kinderen t/m 14 jaar kunnen gratis boeken lenen. Vanaf 15 jaar betaal je voor het lenen van boeken die in de Dorpsböke aanwezig zijn  € 10,00 per jaar. Ben je al  lid van de BOA dan kan je uiteraard ook bij ons de boeken lenen en hoef je niet apart lid van de Dorpsböke te worden. Als je lid wilt worden dan de BOA moet je daarvoor naar de BOA in Borculo. De kosten van een BOA lidmaatschap zijn 14 t/m 23 jaar € 26,00 per jaar, daarna € 53,00 /jaar. (prikdatum februari 2020).

Voor vragen kan je ook de Dorpsböke mailen via : dorpsboke@dezunnekamp.nl   

Nieuwe collectie

           

 

                            

                   

 

Laatste aanvulling collectie

         

 

Algemene informatie

Wat is er te doen?  

Reserveren

Dorpsböke

Tarieven

Contact