Dorpshuis

Informatie dorpshuis De Zunnekamp

Dorpshuis


Sluiting Dorpshuis

Ook wij als Dorpshuis de Zunnekamp moeten onze deuren sluiten als gevolg van de maatregelen die het Kabinet heeft afgekondigd in de strijd tegen het coronavirus. We zijn in ieder geval tot en met maandag 6 april gesloten. 

Zodra we het Dorpshuis  weer mogen openen voor alle inwoners van Geesteren, laten we dat natuurlijk zo snel mogelijk weten.

Algemeen

In het dorpshuis De Zunnekamp werken verschillende partijen samen die lid zijn van de Vereniging Dorpshuis ‘De Zunnekamp’. De leden zijn: De Ouderensoos, Gymnastiekvereniging Geesteren, Vrouwen van Nu, muziekvereniging Amicitia, de buurtverenigingen De Brink, De Mors, Kerkenende, Centrum en Goarbach, openbare basisschool De Keikamp, voetbalvereniging GSV ’63, Oranjevereniging Geesteren, de Midwinterhoorn Bloazers, Geesterens Belang en de Nederlands Hervormde Kerk. Het dorpshuis wordt ook gebruikt door een “Dorpsböke”.

De Zunnekamp heeft verschillende ruimtes:

De Brinkerinkzaal                              Gymzaal                                                  Kinderopvang Dreamzz

('huiskamer' met keuken)

           


Geschiedenis

Geesteren heeft in 1963 een dorpshuis gekregen, met als eigenaar De Vereniging Dorpshuis De Zunnekamp. Het oudste gedeelte, uit 1963, ligt aan de voorkant en is in 2011 verbouwd en aangepast aan de huidige normen.                  

    

Daarachter ligt de gymzaal die in 1993 een eerste vernieuwing heeft gekregen. In 2011 zijn de kleedruimten met doucheruimten vernieuwd. In 2019 heeft de gymzaal een nieuw dak gekregen met betere isolatie, is het hele gebouw voorzien van ledverlichting en zijn er zonnepanelen op het dak geplaatst.

                                                 

 

 

Algemene informatie

Wat is er te doen?  

Reserveren

Dorpsböke

Tarieven

Contact