Dorpshuis

Informatie dorpshuis De Zunnekamp

Dorpshuis


 

In ons dorpshuis zit de Kinderopvang en BSO Dreamzzz,  voor informatie klik hier  .

Nieuw

De Brinkerinkzaal heeft een opfrisbeurt gekregen, er is een akoestisch plafond ingekomen en de muren zijn in een gezellig kleurtje geschilderd, waardoor de zaal nog gezelliger geworden is. Door de verbetering van de akoustiek kan er nu, als er veel mensen zijn, normaal met elkaar gepraat worden. 

Het nieuwe akoestisch plafond en deze nieuwe website  hadden wij niet kunnen realiseren zonder een bijdrage van het Oranjefonds. 

http://www.oranjefonds/vrienden

 

Algemeen

In het dorpshuis De Zunnekamp werken verschillende partijen samen die lid zijn van de Vereniging Dorpshuis ‘De Zunnekamp’. De leden zijn: De Ouderensoos, Gymnastiekvereniging Geesteren, Vrouwen van Nu, muziekvereniging Amicitia, de buurtverenigingen De Brink, De Mors, Kerkenende, Centrum en Goarbach, openbare basisschool De Keikamp, voetbalvereniging GSV ’63, Oranjevereniging Geesteren, de Midwinterhoorn Bloazers, Geesterens Belang en de Nederlands Hervormde Kerk. Het dorpshuis wordt ook gebruikt door een “Dorpsböke”.

De Zunnekamp heeft verschillende ruimtes:

De Brinkerinkzaal                                  Gymzaal                                                   Kinderopvang Dreamzzz

('huiskamer' met keuken)

         


Geschiedenis

Geesteren heeft in 1963 een dorpshuis gekregen, met als eigenaar De Vereniging Dorpshuis De Zunnekamp. Het oudste gedeelte, uit 1963, ligt aan de voorkant en is in 2011 verbouwd en aangepast aan de huidige normen.                  

    

Daarachter ligt de gymzaal die in 1993 een eerste vernieuwing heeft gekregen. In 2011 zijn de kleedruimten met doucheruimten vernieuwd. In 2019 heeft de gymzaal een nieuw dak gekregen met betere isolatie, is het hele gebouw voorzien van ledverlichting en zijn er zonnepanelen op het dak geplaatst.

                                                 

 

 

Algemene informatie

Wat is er te doen?  

Reserveren

Dorpsböke

Tarieven

Contact