Algemene ledenvergadering

woensdag 21 april 2021

Beste leden, 
 

Het COVID-19 virus houdt ons al geruime tijd in de greep. De verwachting is dat dit helaas tot aan de zomer (in meer of mindere mate) zo zal blijven, dus zit er voorlopig nog even geen fysieke samenkomst in.

Het vaststellen van de jaarrekening en het jaarverslag zijn zaken die statutair vastgesteld moeten worden door de algemene ledenvergadering (ALV). Afgelopen jaar hebben we noodgedwongen de ALV in een digitale vorm moeten houden, en dit vonden wij niet leuk. Daarom willen we de ALV dit jaar graag weer fysiek organiseren, om jullie allen bij te praten over waar we de afgelopen tijd zoal mee bezig zijn geweest.

Met deze reden kiezen we ervoor om de ALV niet (zoals gebruikelijk) in het voorjaar te organiseren maar in het najaar. We hopen dat tegen die tijd de COVID-19 maatregelen ons de mogelijkheid geven om weer fysiek te vergaderen. Zodat we na de ALV ook gezellig kunnen nazitten met een drankje.

De definitieve datum wordt later dit jaar vastgezet afhankelijk van de COVID-19 vorderingen. Houdt onze website en Facebook pagina daarvoor in de gaten.

 

Met vriendelijke groet en stay safe!

Het bestuur


Terug naar overzicht