Het is dit najaar/winter dé tijd voor gratis warmtefoto’s in Geesteren!

dinsdag 6 juli 2021

Foto: milieucentraal.nl

Foto: milieucentraal.nl

Wanneer het kouder wordt buiten dan zetten we de verwarming steeds vaker aan. Deze warmte wil je natuurlijk zo lang mogelijk vasthouden, maar vaak gaat een groot deel van de warmte verloren door slechte isolatie, naden en kieren. Dit warmteverlies zorgt ervoor dat er meer gestookt moet worden, dit leidt vervolgens tot hogere energiekosten.

Via warmtefoto’s kan je zien waar een huis warmte verliest en waar het eventueel zinvol is om extra maatregelen te nemen en zo geld te besparen.  Samen met AGEM Energieloket willen we dit nu gratis aanbieden in Geesteren! We willen samen met jullie aan de slag gaan om een warmtefoto actie op te zetten.

Wil jij een warmtefoto actie in Geesteren realiseren? Dat Kan!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en geïnteresseerde bewoners die samen met ons een warmtefoto actie willen realiseren. We bieden een training aan waarin we een aantal dorpsgenoten leren een warmtefotocamera te bedienen en hoe warmtefoto’s af te lezen zijn. Vervolgens gaan we samen met jullie aan de slag om de warmtefoto actie te realiseren. Deze zal plaatsvinden in de herfst/winter van dit jaar, wanneer de nachttemperatuur rond het vriespunt is.  Na de actie zal er een terugkoppeling zijn, zodat je precies weet waar jij op kunt besparen!

Tijdens deze terugkoppeling kunnen we ook kijken naar de mogelijke vervolgstappen, zoals bijvoorbeeld gezamenlijke isolatie, dubbel glas of zonnepanelen inkopen. 

Heb jij interesse om deze actie in Geesteren te realiseren? Dan horen we dit graag!  Zodat bij voldoende belangstelling de actie doorgang kan vinden.

Wil je niet meehelpen maar wel je huis op de warmtecamera vastgelegd hebben? Geef je dan op via www.agem.nl/warmtefoto

Foto: Agem.nl

Foto: Agem.nl

 


Terug naar overzicht